Ladiesnights/Private shopping/Sisi on tour

Ladiesnights

Een gezellige avond met hapjes, drankjes, goed gezelschap en persoonlijk advies? Als dat niet het recept is voor een geweldige avond!

Als gastvrouw krijg je de keuze tussen 2 formules: 

1) Ofwel breng je zelf drank en hapjes mee en ontvang je 10% op de aankopen van de avond. Krijg je het bedrag niet meteen opgekocht? Dan krijg je van ons een tegoedbon.

2) Ofwel verzorgen wij de drank en hapjes en krijgt de gastvrouw een aankoopbon van 50euro (bij min 10 personen over de hele  avond).

We vragen een minimum van 10 personen (minimum 4 op hetzelfde moment) en gelet op de beperkte capaciteit in ons winkeltje kunnen we maar een maximum van 12 personen toelaten. Indien de genodigden liever verspreid over de avond willen komen dan is het maximum aantal onderling wel bespreekbaar.

Krijg je niet voldoende dames samen dan bespreken we graag een formule op maat!

We begrijpen dat het niet altijd even gemakkelijk is om mensen bij elkaar te krijgen. Daarom lijsten we graag enkele tips voor je op:

Vermeld duidelijk dat het geen ‘demo’ is, maar een gezellige avond onder vrouwen waar kleding gepast en meteen meegenomen kan worden. 

Vrijheid in het tijdstip. Ladiesnights beginnen gewoonlijk om 19 uur (kan uiteraard ook vroeger)  en lopen de avond door. Je gasten zijn dus niet verplicht om meteen om 19 uur te komen, of een hele avond te blijven.
Ze komen en gaan wanneer ze willen.

Wie kan je allemaal uitnodigen? Je buren, vriendinnen, familie, oud-klasgenoten, collega’s, … Een ideale gelegenheid om bij te babbelen dus!

Vermeld zeker aan je gasten dat ze ook meerdere vriendinnen mogen meebrengen. Soms gaan mensen niet in op een uitnodiging, omdat ze alleen moeten komen. 

We vragen om zo veel mogelijk cash ( bancontact vlakbij) te betalen.

Zin in een ladiesnight?   Heb je zelf een voorstel? Aarzel niet en contacteer ons op [email protected], via een contactformulier of via gsm.


Private shopping

Kan je niet komen shoppen tijdens de openingsuren?
Shop je liever alleen of in beperkt gezelschap?

Geen enkel probleem! Neem contact met ons op via mail of telefoon en we maken een afspraak op een moment dat voor u best past.

SISI ON TOUR!

Op zoek naar een leuke activiteit en
is jullie groep te groot om tot bij ons te komen dan hebben we goed nieuws!
We gaan ook op tour, hierbij verhuizen we de volledige winkel voor een event/feest, ...Voorwaarde: minimum 20 aanwezige dames. Contacteer ons voor bijkomende info.